Gingsjöns Waterdog

Gingsjöns Waterdog

GRK Jaktläger Örebro 27/6-1/7-15

Linus JaktträningPosted by Karin Fredholm Mon, October 26, 2015 22:55:44
Vi kom med även i år!!!!

I år hade vi Eva som lagledare i nkl, hon är jättego!!!
Klarade oss från löptikar i gruppen utan det var mest hanar i vår grupp.
Första dagen började de andra gruffa lite men Linus höll sig rätt cool i sammanhanget smiley
Utan tikar visade han vad han verkligen går för - han jobbade på som om han aldrig gjort annat. Tror vi lyckades med 98% av övningarna. Vi tog även dirigering i vatten samt avlämning i hand vid vattnet - klockrent. Vi är så himla nöjda!

Lekarna på lördagskvällen deltog vi inte vid men jag drack desto mer rödvin istället smileyVilken härlig mat de lagade sen! I år hade vi en egen kocka och ta mig tusan om inte maten var snäppet BÄTTRE än föregående år. Vi fick oxfilé på lördagen och dessert!!

Workingtestet tänkte jag göra extremt bra i år - så kommer den där tiken som går i en annan grupp & lägger upp sig för Linus kvällen före och LYCKAS verkligen smeta ner marken för oss där provet ska hållas.
Några andra av hanarna påverkades också av lukten och blev nollade, jag blir frustrerad - men vi kammar in några poäng i är i alla fall, i rutan.

Sedan blir vi 3:a bästa hane på utställningen. Domaren gillade Linus men han gav "ett något tungt intryck" plus att det var så varmt att han kändes lite loj.
Strunt samma, det var ändå ganska bra jobbat tycker vi.

Hoppas VERKLIGEN på att få komma med nästa år igen! Tummen upp för detta läger alltså!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.